Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Tázló klub és moldvai csángó táncház


Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

2018. október 19. 19:00

2018. szeptembertől újra várjuk a moldvai zene és tánc kedvelőit. Az ötödik évadunkat is tánckurzussal kezdjük, így az is bátran csatlakozhat, aki soha sem járt még táncházban.

Tánctanáraink, Molnár Előd és Skopp Júlia segítenek elsajátítani a táncokat, kialakítani és fejleszteni azt a közös mozgáskultúrát, ami meghatározza a táncolás élményét. A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.
A tánctanításokhoz az élő zenét a fiatal FolkPakk zenekar és a Tázló együttes biztosítja.
 
Táncházunkba minden alkalommal vendég zenekart hívunk, akik a házigazda Tázló együttessel felváltva muzsikálnak. A táncház egyetlen szünetében moldvai népdalokat tanítunk.

Szeptember 7.

19.00-21.00 Csángó tánckurzus
21.00-01.00 Évadnyitó moldvai bál – Csürrentő, FolkPakk, Tázló

Évadnyitó bálunkon közreműködik a hajdani Gödör klub és a nyári Kobuci táncházak sztárja, a Csürrentő együttes, akik a popzene és a moldvai muzsika közé hidat verve a legszélesebb körben népszerűsítik a csángó táncházakat.

Szeptember 21.

19.00−21.00 Csángó tánckurzus
21.00−00.30 Moldvai táncház – Húrlekvár zenekar, Tázló

A Húrlekvár hegedűs-kobzos örömzenélések során alakult. Zsabokorszky Ferenc és Kerényi Kata hegedül, Gyüdi-Tekauer Léna és Németh László pedig kobzol az együttesben.